Deze koolhydraatarme amandelspijs balletjes zijn da bomb diggy. Ze zijn lekker, gezond en hartstikke eenvoudig om te maken. De ideale snack voor tussendoor en perfect voor dit seizoen. In de koelkast zijn ze afgesloten tot 2 weken houdbaar.

Voor 25 balletjes:
– 150 gram amandelmeel
– 85 gram erythritol
– 45 ml water
– 1 theelepel amandel aroma
– Optioneel: 2 eetlepels kaneel
– Optioneel: 1 eetlepel cacao
1. Meng het amandelmeel met de erythritol en het water tot je een glad stevig mengsel. Is het spijs te nat? Voeg een beetje meel toe. Is het te droog? Voeg dan wat water toe.
2. Rol er 25 balletjes van. Optioneel kun je kaneel met cacao mengen en de balletjes hier nog doorheen rollen.
Bewaar ze afgesloten in de koelkast.
Heb je dit recept gemaakt? Laat het mij in een reactie hieronder of via Instagram met de hashtag #whatscookinnl dan vooral weten. Ik hoor graag wat je ervan vond!
Geweldig recept! Makkelijk en snel voor een quick (suikervrije) fix! Ook buiten dit seizoen durf ik deze gerust even tussendoor te maken, hoor!
Oh wauw wat ziet dit er ongelofelijk lekker uit. Ik heb ze op mijn eigen lijstje gezet, om ze zelf eens te gaan maken. Heerlijk!