Vanochtend wilde ik, na mijn twee Belgische chocolade wafels, ook nog een ijsje als ontbijt. Van mezelf mocht het, want…. zwanger. Dochterlief dacht daar anders over en maakte deze heerlijke gezonde snack van appel, kaneel, honing en pindakaas

Voor 2 personen:
– 2,5 appels (Pink Lady)
– Flinke hand ‘noten en zaden’ van Eat Natural
– Pindakaas naar smaak
– 3 eetlepels kaneel
– 2 eetlepels honing
1. Druk met een appelboor het klokkenhuis uit de appels en snij de appels met schil in partjes. Besmeer her en der met pindakaas.
2. Verspreid de partjes op een groot bord. Strooi er de kaneel en noten en zaden haver overheen. Maak af met wat honing.
Heb je dit recept gemaakt? Laat het mij in een reactie hieronder of via Instagram met de hashtag #whatscookinnl dan vooral weten. Ik hoor graag wat je ervan vond!
Geef een reactie