Deze keto energieballetjes staan (met slechts 4 ingrediënten) binnen een handomdraai op tafel. Fijn! Lekker als gezond tussendoortje of als booster voor wat extra energie. Ze zijn 100% vegan, koolhydraatarm én glutenvrij.

Voor 12 tot 14 stuks:
– 225 gram (zelfgemaakte!) pindakaas
– 80 gram biologisch kokosmeel
– 3 eetlepels suikervrije ahornsiroop
– Handje kokosrasp
1. Meng de pindakaas samen met het kokosmeel en ahornsiroop goed door elkaar in een schaal.
2. Maak er kleine balletjes van en rol tot slot de balletjes door nog wat kokosrasp. That’s it!
In de koelkast zijn ze afgesloten tot 2 weken houdbaar. In de vriezer zelfs tot 2 maanden! Zelf eet ik ze direct vanuit de vriezer, omdat ik ze dan het lekkerst vind.
Heb je dit recept gemaakt? Laat het mij in een reactie hieronder of via Instagram met de hashtag #whatscookinnl dan vooral weten. Ik hoor graag wat je ervan vond!
Geef een reactie