Het is weer tijd voor een lekkere gezonde snack! Met dit recept maak je koolhydraatarme frambozen balletjes met kokos. Ze zijn makkelijk en snel te maken, lang houdbaar en smaken super. Yummmm!

Voor 20 tot 22 balletjes:
– 150 gram geraspte kokos
– 2 gram erythritol
– 150 gram roomkaas
– 75 gram frambozen
– Half theelepeltje vanille extract
1. Voeg alle ingrediënten samen in een keukenmachine en mix het goed door elkaar tot je een glad mengsel overhoudt.
2. Maak er 20 balletjes van. Eventueel kun je nog een aantal balletjes door wat kokosrasp of cacaopoeder rollen.
3. In de koelkast zijn de balletjes afgesloten tot 2 weken houdbaar. Vries je ze in? Dan blijven ze 3 maanden goed.
Heb je dit recept gemaakt? Laat het mij in een reactie hieronder of via Instagram met de hashtag #whatscookinnl dan vooral weten. Ik hoor graag wat je ervan vond!
Geef een reactie