Deze pizza’s van naanbrood zijn ideaal wanneer je (net als ik vandaag) een drukke dag hebt en toch binnen een half uur wat lekkers op tafel wilt hebben. Hoe fijn klinkt dat?

Voor 1 pizza
– 1 knoflook-koriander naanbrood van Patak
– 100 gram ricotta
– 1 eetlepel Italiaanse kruiden
– 1 kleine rode ui
– Flinke hand gerookte kipfilet reepjes
– Halve bol mozzarella
1. Smeer het naanbrood in met ricotta en strooi er een halve eetlepel Italiaanse kruiden overheen.
2. Snij het uitje in dunne repen en scheur de mozzarella in stukjes.
3. Beleg het naanbrood met ui, kipfiletreepjes en mozzarella. En strooi er nog een halve eetlepel Italiaanse kruiden overheen.
4. Bak de pizza in 10 tot 15 minuten af in een voorverwarmde oven op 200 graden.
Heb je dit recept gemaakt? Laat het mij in een reactie hieronder of via Instagram met de hashtag #whatscookinnl dan vooral weten. Ik hoor graag wat je ervan vond!
Geef een reactie