Deze carpaccio van watermeloen met geitenkaas en honing is heerlijk verfrissend gerecht voor op een warme dag zoals vandaag. Simpel, snel klaar en onwijs lekker. Succes gegarandeerd!

Voor 1 bord:
– 4 schijfjes watermeloen
– 2 radijsjes
– 1/2 eetlepel pijnboompitten
– 2 eetlepels geitenkaas bolletjes
– Een klein handje rucola
– 1/2 theelepel extra vierge olijfolie
– 2 theelepels honing
1. Rooster de pijnboompitten kort in een koekenpan en laat ze afkoelen op een bord.
2. Snij de watermeloen in dunne schijven en verwijder het schil er rondom.
3. Snij de radijsjes in dunne schijfjes en maak een dressing van de olijfolie en honing.
4. Leg de watermeloen op een bord. Verdeel er de rucola, radijsjes, pijnboompitten, geitenkaas en dressing overheen en… genieten maar!
5. Wil je een extra bite? Grill de meloen dan kort in een pan of op de bbq.
Heb je dit recept gemaakt? Laat het mij in een reactie hieronder of via Instagram met de hashtag #whatscookinnl dan vooral weten. Ik hoor graag wat je ervan vond!
Geef een reactie