Deze bastogne bonbons met witte chocolade zijn werkelijk waar een feestje om te eten. Ze zijn ook nog eens super gemakkelijk om te maken! Lees snel verder hoe je ze zelf kunt maken.

Voor circa 20 stuks:
– 200 gr monchou (bakje)
– 1,5 pak bastogne
– 150 gram witte chocolade
– 50 gram melk chocolade
– Wat sprinklers
1. Maal de bastogne koeken fijn in een keukenmachine.
2. Roer de monchou door de koekkruimels totdat het een geheel begint te vormen.
3. Rol daarna kleine balletjes van het beslag en leg ze voor minimaal een uur in de koelkast.
4. Smelt het witte chocolade au-bain-marie en haal de bastogne bonbons erdoorheen.
5. Plaats de bonbons voor 10 minuten in de koelkast. Smelt ondertussen ook de melk chocolade. Spuit dit er daarna overheen en maak het af met wat sprinklers.
6. Bewaar de bonbons in een afgesloten bakje in de koelkast. Zo blijven ze het lekkerst.
Geniet ervan!
Heb je dit recept gemaakt? Laat het mij in een reactie hieronder of via Instagram met de hashtag #whatscookinnl dan vooral weten. Ik hoor graag wat je ervan vond!
Hai Daisy,
Wat een fijn recept! Ik heb laatst soortgelijke bonbons gemaakt maar dan met oreo. Ook erg lekker. Ik ga ze binnenkort eens met bastogne proberen!
Hoi Zahra, met oreo zijn ze ook erg lekker. Heb ze zo ook wel eens gemaakt.