Het leuke van panna cotta is dat je het in diverse smaken en kleuren kunt maken. Ik maak het dan ook regelmatig. Vaak met fruit, maar vandaag besloot ik het eens anders te doen. En zie hier… panna cotta met moringa poeder. Verrassend lekker!

Voor 6 schaaltjes:
– 500 ml slagroom
– 2 theelepels moringa poeder
– 40 gram stevia
– 1 vanillestokje
– 3 gelatineblaadjes
1. Snijd het vanillestokje open en schraap het merg eruit.
2. Giet de slagroom in een pan en doe hierbij het vanillemerg en de stevia. Breng dit langzaam aan kook.
3. Week ondertussen de gelatineblaadjes minimaal 10 minuten in koud water.
4. Zodra de slagroom begint te koken haal je de pan van het vuur. Knijp de gelatineblaadjes uit en roer ze 1 voor 1 door de warme slagroom.
5. Voeg tot slot 2 theelepels moringa poeder toe en roer het goed door totdat de poeder volledig is opgenomen.
6. Schenk de panna cotta in kleine schaaltjes en laat het minimaal 3 uur stijven in de koelkast.
Heb je dit recept gemaakt? Laat het mij in een reactie hieronder of via Instagram met de hashtag #whatscookinnl dan vooral weten. Ik hoor graag wat je ervan vond!
Geef een reactie