• E-mailadres
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Telefoon
  • Pinterest
  • Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

What's Cookin'?

Culinaire content

  • Home
  • Diensten
    • Receptontwikkeling
    • Instagram scan
  • Recepten
  • Blog
  • Over mij
  • Contact
  • Show Search
Hide Search

Mijn achtergrond in de marketing, mijn passie voor koken en mijn ervaring in de horeca vormen de bouwstenen van mijn bedrijf. Met What’s cookin’? neem ik graag een kijkje in jouw keuken. In samenspraak met jou bedenk en ontwikkel ik de heerlijkste online food content waarvan jouw doelgroep gaat watertanden.

Wie ben ik?

Opgegroeid in het bourgondische Brabant binnen een familie waar eten altijd een grote rol speelde, is het niet zo heel gek dat ik doe wat ik nu doe. Altijd was er wel een gelegenheid (te verzinnen) voor een tafel vol lekkers.

Tijdens logeerpartijtjes werden er taarten gebakken en kinderfeestjes sloten we af met de McDonalds. Verjaardag werden steevast gevierd met een gezellige barbecue tot in de late uurtjes. Een traditie die ik nog steeds met veel liefde en plezier voortzet:)

Naast koken heb ik nog een tweede en misschien zelfs grotere passie: online marketing. Een prachtig vakgebied waar ik mij al jarenlang tevreden mee bezighoud.

In 2020 besloot ik mijn twee grootste passies samen te brengen binnen één website: lekker eten & online marketing. What’s cookin’? was born!

Wat doe ik?

Met What’s cookin’? neem ik graag een kijkje in jouw keuken. Met mijn persoonlijke aanpak en inlevingsvermogen zorgen we er samen voor dat we jouw marketing naar een next level brengen.

Ik help je met liefde met het optimaliseren van je Instagram, website en / of email marketing.

Stijgend bereik, échte engagement en strategisch inzetten van online marketing geven mij onwijs veel energie.

Naast mijn freelance werk, ben ik ook parttime werkzaam bij Exsell. Een tof consultancy bureau waar ik mij al ruim 3 jaar bezighoud met het ontwikkelen van campagnes voor met name food gerelateerde merken als Unilever Food Solutions, Aviko en Bidfood.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan gerust eens contact met mij op. Ik help je graag met het ontwikkelen van een nieuw recept of het optimaliseren van je online marketing activiteiten.

Primary Sidebar

Over mij

Daisy Weber

Hi! Ik ben Daisy. Een undercover nerd met een grote liefde voor digital marketing. Daarnaast sta ik graag in de keuken en ga ik nóóit de deur uit zonder eten in mijn tas. Ben je op zoek naar een food marketeer? Then I'm your girl!

Volg mij ook op Instagram

Hola! 🙋🏽‍♀️ Daar ben ik weer... Reme Hola! 🙋🏽‍♀️

Daar ben ik weer...

Remember me? 🥲

Wat eigenlijk een korte break moest zijn, is uiteindelijk veranderd naar een lange periode volledig offline. Even weer de focus op wat voor mij echt belangrijk is.

Vorig jaar was ik te veel bezig met van alles en nog wat en had ik uiteindelijk nergens meer energie voor. Ik was vooral heel erg moe. En een klein kereltje, dat elke ochtend al rond 5 heppie de peppie wakker werd, hielp natuurlijk ook niet mee.

Inmiddels heb ik (weer) geleerd om een goed balans te vinden en wil ik ook weer wat vaker op Insta aanwezig zijn.

En aangezien ik van SodaStream onlangs hun bruiswatertoestel ART cadeau heb gekregen, lijkt het mij een goed idee om te beginnen met een heerlijke mocktail vol vitamientjes.

Deze mocktail is verfrissend, een tikkeltje zoet en heeft door de toevoeging van gemberconcentraat een fijne bite.

Ideaal voor deze koude winterdagen!

And even better: je zet het binnen 5 minuten op tafel.

Voor 1 glas:
- 100 ml verse sinaasappelsap
- 100 ml SodaStream bruiswater
- 5 - 10 ml SodaStream BIO Sinaasappel mix
- 15 ml gemberconcentraat
- Handje ijsblokjes
- 3 schijfjes sinaasappel
- Takje munt

1. Mix in een maatbeker het verse sinaasappelsap met het bruiswater, de sinaasappel mix en gemberconcentraat.

2. Vul een glas met ijsblokjes en de schijfjes sinaasappel en schenk hier je mocktail mix overheen.

3. Maak het af met een takje munt.

#watdrinkenwevandaag #vitamientjes #gember #sinaasappel #cocktailrecept #mocktailrecept #watetenwevandaag #whatscookinnl #drankje #lekkerdrinken #versejus #bruiswater #dryjanuary #pushforbetter #spon #alcoholvrij #alcoholvrijecocktails #sintoedenrode
Hola! Ik weet niet hoe het met jullie zit maar mi Hola!

Ik weet niet hoe het met jullie zit maar mijn lichaam is in desperate need of héél véél vitamientjes.

Een combi van te veel leuke feestjes deze afgelopen maand en te veel korte nachtjes met een baby die momenteel niet goed slaapt.

Deze gezonde wortel salade zit niet alleen bomvol vitamientjes, maar is ook nog eens leuk om op tafel te zetten.

Daarnaast heb je hem binnen 10 klaar. Ook erruuuug fijn!

Uit onderstaand recept haal je 4 kleine schaaltjes of 2 grote schalen.

- 2 sinaasappels
- 2 dikke wortelen
- 1 rijpe avocado
- 3 handjes rucola slamelange
- 4 el verbrokkelde feta
- 2 el granaatappelpitjes
- 2 el (geblancheerde) amandelen @koro_nl
- 1,5 eetlepel olijfolie @koro_nl

1. Rasp de schil van 1 sinaasappel en pers de sinaasappel daarna uit. Schil de andere sinaasappel en snij het in stukken.

2. Rasp de wortels, snij ze door de helft en snij met een fijnsnijder over de lengte dunne plakjes.

3. Snij de avocado in plakken.

4. Doe de rucola samen met de gesneden sinaasappel, wortels, granaatappelpitjes en amandelen in een schaal.

5. Meng de sinaasappelzeste, samen met het sap en olijfolie. En giet dit over de salade. Meng alles goed door elkaar.

6. Schep de salade op een groot bord en verspreid hierover de avocado en verbrokkelde feta.

Aaannnddd that's it!

#watetenwe #watetenwevandaag #whatscookinnl #wortelsalade #saladerecept #saladeinspiratie #lunchinspiratie #gezondelunch #makkelijkrecept #makkelijkrecept #sinaasappel #fetakaas #avocado #eetsmakelijk #kleurrijkesalade #lekkeresalade #rucola #lekkerengezond #sneloptafel #snelrecept #gezondrecept #granaatappelpitjes #kookinspiratie #gezondesalade #gezondgenieten
Oeffff! Het is nog maar ochtend en ik ben nu alwe Oeffff!

Het is nog maar ochtend en ik ben nu alweer moe. Of beter gezegd nog steeds.

Noah wordt al weken op een rij meerdere keren per nacht wakker. Hij is dan su-per-ge-zel-lig. Ik niet zo.

Vannacht besloot ie dat het weer eens tijd was voor een nieuw megarecord: "hoe vaak kan ik mama wekken op 1 nacht". Zijn vorige record heeft hij daarmee ruimschoots verbroken.

Mijn wallen hingen eerst tot mijn kin. Vandaag komen ze tot mijn knieën. Daar kan momenteel geen enkele consealer nog tegen op.

Gelukkig werk ik de hele dag thuis en hoef ik daarna niet te koken, want ik heb nog wat healthy meals van @plantb_nl in huis. Yaay!

Momenteel zijn de Indian Curry en de Soja Satay mijn favo's. Maar eigenlijk vind ik alle smaken die ik tot nu toe heb geproefd lekker.

Heb jij nou ook geen zin om te koken? Maar wil je wel gezond en smaakvol eten? Dan zijn de plantaardige diepvriesmaaltijden van Plant B een aanradertje.

Poberen? Met de code whatscookin_20% ontvang je 20% korting op je totale bestelling.

#watetenwevandaag #watetenwe #plantaardig #plantaardigeten #plantaardigleven #avondeten  #makkelijkemaaltijd #moederleven #slapelozenachten #samenwerking #whatscookinnl #veganmaaltijd #veganistisch #sneloptafel #smakelijk #plantaardigkoken #vandaagevenniet #ikbenzomoe #kantenklaarmaaltijd
Lasagne als dessert? Jazekaaaahh!! Deze chocolade Lasagne als dessert? Jazekaaaahh!!

Deze chocolade lasagne is echt da bomb diggy.

Het bevat naast héél veel chocolade, ook romige vanille custard, crunchy cacao pops, verschillende noten en fluffy marshmallows.

Superlekker, maar ook mega machtig. Eet deze lasagne dan ook niet zoals je een 'normale' lasagne eet. Want dan ben je binnen no time misselijk;)

Voor een ovenschaal van 20x30:
- 5 tot 6 lasagne vellen
- 130 ml slagroom (35% vet)
- 70 gr mascarpone
- 75 gr ongezouten pistachenootjes
- 75 gr ongezouten amandelen
- 100 gr cacao pops
- 400 ml vanille custard
- 125 gr witte chocolade (druppels)
- 200 gr melk chocolade (druppels)
- 15 gr pure chocoladereep

Zo maak je het:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.

2. Maak de vanille custard klaar in een pan. Doe er vervolgens de witte chocolade bij en roer goed door elkaar tot alles gesmolten is. Zet het aan de kant.

3. Verwarm de slagroom samen met de mascarpone en roer het tot het glad is. Voeg hier de melkchocolade aan toe en roer opnieuw tot al het chocolade is gesmolten.

4. Hak de noten grof. Voeg de noten en cacao pops toe aan het melk chocolade mengsel en roer alles goed door elkaar. Zet apart.

5. Vet de ovenschaal licht in met wat zonnebloemolie en maak een eerste laag met de vanille custard. Leg hier 2,5 a 3 lasagne vellen overheen. Schep daar vervolgens het melkchocolade mengsel bovenop en wederom een laag lasagne vellen. Herhaal dit proces nogmaals. En eindig tot slot met een laatste laag vanille custard.

6. Schep voorzichtig her en der wat fluffy marshmallow en smeer het uit over de hele lasagne.

7. Zet de lasagne 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de schaal eruit en besprenkel de bovenkant met 15 gram geraspte pure chocolade. Zet de lasagne minimaal 1 uur weg in de koelkast voordat je het kunt serveren.

Eet smakelijk!

#chocolade #chocolatelasagna #lekkertoetje #nagerecht #genieten  #watetenwevanavond #watetenwe #whatscookinnl #makkelijkrecept #chocoladerecept #chocoladetaart #chocoladepasta #toetjesrecept #toetjestijd #makkelijkemaaltijd #vanillecustard #pistachenootjes #lasagnerecept #fluffymarshmallow #chocoladeverslaafd #dessertrecept #nieuwrecept #amandelen
Malabi is één van de meest populaire desserts va Malabi is één van de meest populaire desserts van het Midden-Oosten.

Het heeft wat weg van de Italiaanse panna cotta. Alleen waar bij panna cotta vaak vanille als smaakmaker dient, gebruik je bij malabi rozenwater.

En dat is erg lekker!

Voor 2 grote of 4 kleine glaasjes:
- 400 ml volle melk of sojamelk
- 125 ml slagroom
- 75 gr erythritol @koro_nl of 55 gr suiker
- 1 el rozenwater
- 35 gr maizena
- Snufje zout
- 1 el fijngehakte rozenknopjes
- Optioneel: 0,5 tl bietenpoeder @purasana_official
- Optioneel: 20 ml granaatappelsiroop 

En zo maak je het:

1. Breng 300 ml melk samen met de slagroom en erythritol langzaam aan de kook in een steelpannetje.

2. Meng ondertussen de resterende melk met de maïzena, het rozenwater, bietenpoeder en snufje zout tot een egaal mengsel.

3. Roer dit vervolgens door de hete melk. Blijf goed roeren tot je de melk ziet indikken. Zet het vuur wat lager en blijf nog zeker een minuut roeren.

4. Verdeel de malabi over 2-4 glaasjes en dek deze direct af met huishoudfolie. Zo voorkom je dat er een velletje ontstaat.

5. Zet de malabi voor minimaal 3 uur in de koelkast, maar het liefst een halve dag.

6. Wil je de malabi serveren? Verwijder dan het folie. Giet een dun laagje granaatappelsiroop over de puddinkjes. En maak het af met wat fijngehakte rozenknopjes.

#watetenwe #watetenwevandaag #whatscookinnl #makkelijkrecept
#makkelijkemaaltijd #malabi #mahalabia #israeli_kitchen
#lekkertoetje #nagerecht #rozenwater #israelifood
#snelrecept #eetsmakelijk #granaatappel #lekkergenieten #middenoostersekeuken
Goedemorgen! Trek in een warme en zoete apple crum Goedemorgen! Trek in een warme en zoete apple crumble?

Then look no further!

Met dit makkelijk recept tover je binnen de kortste tijd een heerlijke zelfgemaakte crumble van appels uit je oven.

Lekker als ontbijt voor over je yoghurt of in de avond als dessert in combi met een bolletje vanille ijs.

Voor 4 tot 6 personen:
– 3 zoete appels
– 150 gram amandelmeel + 1,5 eetlepel @koro_nl
– 2,5 eetlepels kaneel @koro_nl
– 0,5 eetlepel speculaaskruiden @koro_nl
– 8 eetlepels ongezouten roomboter
– 4,5 eetlepels honing
– 2 theelepels vanille-extract

1. Was de appels en snij ze met de schil er nog aan in stukjes.

2. Doe de stukjes appel in een schaal. Voeg hier 1,5 eetlepel kaneel, 1,5 eetlepel amandelmeel, 0,5 eetlepel speculaaskruiden, 0,5 eetlepel honing en een handje rozijnen aan toe. Schep alles goed door elkaar.

3. Smelt de roomboter kort in de magnetron (30 sec). Doe dit vervolgens samen met 150 gram amandelmeel, 1 eetlepel kaneel, de rest van de honing en het vanille-extract in een kom. Wrijf alle ingrediënten samen tot een crumble.

4. Vet een ovenschaal in en schep hier eerst het appel-mengsel in. Verdeel hier vervolgens de crumble overheen. Plaats de apple crumble 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden totdat de crumble goudbruin is gekleurd.

Enjoy!

#koolhydraatbewust #lowcarb #koolhydraatarm #ontbijt #eten #appelcrumble #lekkerontbijt #ontbijtrecept #gezondontbijt #watetenwe #amandelmeel #watetenwevandaag #dessert #whatscookinnl #toetje #ontbijtinspiratie #gezondgenieten #appels #gezondenlekker  #koolhydraatbeperkt #gezondrecept #appels #koolhydraatarmerecepten #makkelijkrecept #dutchfoodie #gezondenmakkelijk #korolicious
Koolhydraatarme courgette rolletjes in zelfgemaakt Koolhydraatarme courgette rolletjes in zelfgemaakte tomatensaus.

De tomatensaus:
- 2 blikken gepelde tomaten a 400 ml
- 1 ui
- 5 tenen knoflook
- 1 el azijn
- 3 laurierblaadjes
- 2 handen verse basilicum
- 1 el Italiaanse kruiden
- zout en peper naar smaak

De courgette rolletjes:
- 2 kleine courgettes
- 350 gr ricotta
- 4 el pesto @koro_nl
- 1 ei
- 400 gr verse bladspinazie
- 4 el pijnboompitten @koro_nl
- 125 gr geraspte mozzarella

Omdat het in Nederland lastig is om  goede en smaakvolle tomaten te vinden, doe je er goed aan om tomaten uit blik te gebruiken.

De allerlekkerste tomaten uit blik zijn de San Marzano van Mutti. Kun je die niet vinden? Ga dan voor Heinz.

1. Maak allereerst de tomatensaus. Pureer de tomaten uit blik met een staafmixer.

2. Versnipper de ui en sla de knoflookteentjes plat. Fruit ze aan in een flinke scheut olijfolie.

3. Voeg de gepureerde tomaten toe, samen met de azijn, Italiaanse kruiden, laurierblaadjes, peper en zout. Roer goed door.

4. Laat de saus op laag vuur voor min 1 uur zachtjes pruttelen. Roer regelmatig door. Voeg na 30 min.  fijngehakte basilicum toe.

5. Als de saus bijna klaar is haal je de laurierblaadjes en de geplette knoflook eruit. Proef! Voeg eventueel nog wat extra basilicum, zout of peper toe. Laat het afkoelen.

6. Verwarm de oven voor op 200 gr. Snijd de courgettes in 20 - 24 dunne plakken met een mandoline of kaasschaaf.

7. Bak de spinazie in een pan tot het slinkt. Laat het uitlekken.

8. Meng in een schaal de ricotta met spinazie, ei, 2 el pijnboompitten, pesto, peper, zout en 75 gr mozzarella.

9. Schep op elke plak courgette lekker veel van het ricotta mengsel en rol het op.

10. Doe de tomatensaus in een ovenschaal en steek hier de courgetterolletjes in.

11. Bestrooi ze met de rest van het kaas en de pijnboompitten.

12. Zet de schotel 30 min. in de oven. Doe indien mogelijk de laatste 5 min. de grill aan.

Smakelijk!

Met de code DAISY ontvang je 5% korting op je hele bestelling bij @Koro_nl

#koolhydraatarm #watetenwe #koolhydraatarmrecept #koolhydraatbewust #whatscookinnl #gezondevoeding #vegetarisch #koolhydraatbeperkt #korolicious #plantaardigrecept #courgette #gezondrecept #ovenschotel
Dit klinkt misschien raar, maar ik heb seriously e Dit klinkt misschien raar, maar ik heb seriously een haat-liefde relatie met aubergines.

Meestal laat ik aubergine weg uit een recept. Maar in combinatie met flink wat teriyaki vind ik ze super!

Met dit recept zet je makkelijk en snel een heerlijk vegan gerecht op tafel.

Lekker met gekruid rijst of serveer het als los bijgerecht.

Voor 2 personen:
- 1 aubergine
- 5 tot 7 el teriyaki saus
- 300 ml water
- 2 tot 3 el olijfolie @koro_nl
- 1 bosje bosuitjes
- Klein handje ongezouten pinda's @koro_nl

1. Giet 250 ml water in een hapjespan en breng dit zachtjes aan de kook.

2. Halveer de aubergine en maak kruislings inkepingen.

3. Zodra het water kookt leg je de aubergine helften erin met de inkepingen naar beneden. Strooi er wat zout bij en doe de deksel op de pan. Laat het vuur laag staan.

4. Snij vervolgens de bosuitjes in kleine ringen. Hou wat apart voor de garnering.

5. Als het water bijna volledig is verdampt voeg je de olijfolie toe, samen met wat bosuitjes en de pinda's. Bak alles zo'n 2 minuten mee.

6. Voeg 50 ml water toe en 5 tot 7 eetlepels teriyaki (of naar smaak). 

7. Draai na 3 minuten de aubergines om en laat de saus indikken. Zet het vuur hierbij niet te hoog, want dan kan het te snel gaan.

8. Eventueel kun je nu nog wat extra teriyaki toevoegen of de saus juist aanlengen met wat meer water.

9. Als de saus eenmaal naar wens is,  draai je het vuur uit.

10. Schep de aubergines op een bord. Lepel er nog wat extra teriyaki saus overheen en garneer tot slot met het laatste restje bosuitjes.

Ook shoppen bij @koro_nl? Met de code DAISY ontvang je 5% korting op je hele bestelling.

#aubergine #eggplant #avondeten #watetenwe #koken #recept #kookinspiratie #makkelijkrecept #watetenwevanavond #foodie #watetenwevandaag #eetsmakelijk #vegan #vegetarisch #vegetarian #plantbasedfood #whatscookinnl #plantaardigrecept #gezondeten #gezondevoeding #lekkerengezond #makkelijkemaaltijd #gezondrecept #stickyaubergine #vegetarischrecept #korolicious
Fastfood doesn't have to be junkfood. Zeker niet m Fastfood doesn't have to be junkfood. Zeker niet met deze homemade pizzabodem van fathead deeg.

Deze bodem bevat namelijk slechts 10(!) koolhydraten. Daar worden we blij van😁

En het allermooiste: het deeg is binnen 10 minuten gemaakt. Jeej!

Je kunt dit deeg zo’n 5-7 dagen bewaren in de koelkast. Ingevroren is het zelfs 2-3 maanden houdbaar. Handig!

Het recept vind je hieronder en is voor 1 bodem. Als sidedish heb ik er een groene salade bij geserveerd.

Je hebt nodig:
- 150 gram geraspte mozzarella
- 30 gram roomkaas
- 50 gram amandelmeel @koro_nl
- 1 medium ei

Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed de bakplaat met bakpapier.

Neem een pan met dikke bodem. Laat hierin de geraspte mozzarella samen met de roomkaas op middelhoog vuur smelten. Blijf voortdurend over de bodem roeren met een houten spatel!

Als je merkt dat het aan dreigt te branden op de bodem, moet het vuur lager. Zodra je een mooie egale massa hebt zonder klontjes, draai je het vuur uit.

Voeg direct het amandelmeel en het ei toe aan de gesmolten kaas en meng het door elkaar met een spatel. Als het deeg voldoende afgekoeld is kneed je het met je handen tot een glad deeg.

Rol het deeg uit tot een pizzabodem en leg het op het bakpapier. Prik gaatjes in de bodem met een vork om opbollen te voorkomen.

Bak de pizzabodem 15 tot 20 minuten of tot de bodem goudgeel kleurt.

Laat het daarna 5 minuten buiten de oven afkoelen alvorens je de bodem omdraait om het tot slot te beleggen met je favoriete toppings.

Stop de pizza met de toppings nog eens 15 minuten terug in de oven om volledig af te bakken.

Smullen verzekerd!

Ik heb mijn pizza dit keer belegd met ricotta, Italiaanse kruiden, gerookte kipreepjes, pijnboompitjes, mozzarella, rode ui en gele paprika.

Ook shoppen bij @koro_nl? Code DAISY geeft je 5% korting op je hele bestelling.

#koolhydraatarm #whatscookinnl  #koolhydraatbewust #samenwerking  #koolhydraatbeperkt #korolicious #koolhydraatarmrecept #keto #ketoproof #pizza #gezondepizza #homemadepizza #amandelmeel #watetenwe #watetenwevanavond #makkelijkemaaltijd #makkelijkrecept #zelfpizzamaken #pizzarecept #koolhydraatarmerecepten #pizzadeeg #pizzadeegmaken #eetsmakelijk
Volg mij
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.

Vind een recept

Tags

aardbeien amandelmeel appel avocado bloemkoolrijst broccoli brood chocolade courgette dadels Ei fruit de mer gehakt geitenkaas gember glutenvrij kerst kikkererwten kip kokos koolhydraatarm mango marokkaans maïsmeel Monchoutaart mozzarella pannenkoek pasta pindakaas pizza pompoen ramadan ricotta Rosbief slagroom soep spinazie sushi taart tomatensaus tonijn vegan vis wortels zalm

Privacyverklaring | Copyright © 2023 What's cookin'?